torsdag 29 november 2012

Folkhögskolelivet är det bästa livet!

Ju mer jag tänker på det, desto säkrare blir jag på min sak! Folkhögskolelivet ÄR helt klart det bästa livet!

Men just nu saknar jag verkligen våra filmkvällar. :( Det har inte blivit många såna alls den senaste tiden, och det tycker jag helt ärligt är skittråkigt. :( Jag uppskattar verkligen de där filmkvällarna, men nu har det varit dåligt med det. Jag hoppas det blir bättre på den fronten snart.

Det behöver egentligen inte krävas så mycket. En fika räcker bra liksom. :) Jag är bara glad att det händer saker, det lilla är gott nog för mig! :) Och såklart ihop med människor som får mig att må bra. Mina klasskompisar får mig att må bra. De är några av de bästa och finaste människorna jag vet om. Kommer alltid att vara. De betyder så jävla mycket för mig, så det är svårt att beskriva i ord! Jag är så glad att jag har de i mitt liv. Att jag har fått lära känna dem. Jag är så jävla glad att jag hamnade i den här klassen, med alla dessa fina människor. Tänk att jag fick äran att lära känna dessa 12 fantastiska individer, ja, för det känns som en ära! Låter löjligt kanske, men vet ni vad, det skiter jag faktiskt i. Jag har det så jävla bra här i Forsa, och jag älskar det här livet!

Och jag ska se till att det händer mer roliga saker här. Jag vet att jag är dålig på att ta tag i och fixa såna saker, men jag vet också hur bra jag mår av alla dessa saker, så jag måste lära mig att fråga om sånt oftare! Man kan väl inte få nobben från alla liksom?!

Jag måste säga såhär, den här kvällen har varit väldigt känslosam. På många olika sätt. Jag har tänkt mycket, extra mycket just ikväll tror jag, och väldigt mycket på livets frågor. Jag har tänkt på vad som faktiskt betyder nåt i mitt liv, eller ja, framförallt skolan.

Så trots min kreativa svacka, och brist på motivation och inspiration, så älskar jag skolan och det här livet. Jag vet ju att jag kommer ur svackan nån gång, så det får liksom vara OK känner jag! Jag är egentligen inte så orolig.

Jag har den finaste klass man kan ha, och är så sjukt tacksam över varenda dag jag får ihop med dem!

Ett liv bättre än det här finns väl knappast...

Men nu är jag så jävla trött så ögonen går fasen i kors på mig. Har varit übertrött hela dagen ju! :/ Kanske ska gå och lägga mig redan nu. Lär väl inte somna, men ändå... Lägga mig i sängen kan jag ju göra ändå. Den här kvällen lär väl ändå inte bli roligare än så här.

Ett långt inlägg blev det visst, ojojoj, om egentligen ingenting!

Tack alla ni som läser min blogg, det är kul att veta att man faktiskt har läsare.

Men nej hörrni, nu tror jag faktiskt att det blir sängen för mig.

Ha det bäst alla finingar, tills vi hörs igen! Pusspuss och Kramkram!

Jag är en tänkare!

Jag tänker väldigt mycket ibland. Lite FÖR mycket skulle jag säga! Tankar som jag varken vill eller borde tänka, men som jag tänker ändå. De griper sig liksom fast i hjärnan och vägrar släppa taget! Jag hatar det!

Jag vill bara bli av med de där tankarna. De borde inte existera. :( Men det är så svårt... De har funnits i min hjärna i så jävla många år nu, så de går liksom inte att bli av med. Jag blir fan tokig av det här!

Visst, vissa tankar är ju också bra tankar, men det är ju liksom inget som etsar sig fast, och som man går och grubblar på länge länge... Det tänker man på ett tag, och sen släpper man det. Känns det som iallafall... Men jag önskar att de tankarna kunde ta lite mera plats också.

Ja, jag är en tänkare, väldigt mycket också! Varje gång jag är ensam. Tänker så jävla mycket så jag blir helt snurrig... Usch! :/

Och oj, vad jag kände att jag blev lite väl privat här nu, jag måste tänka på (haha :P) att det är en öppen blogg. Kanske jag skulle fixa mig en låst blogg igen, där jag kan skriva om allt som snurrar i skallen på mig. För det är inte lite det ska ni veta! Och jag varken kan eller vill ju skriva hur mycket som helst här liksom... Vet inte hur många och vilka som läser den här bloggen, men några vet jag om. Och jag har minst 7 läsare per inlägg, så åtminstone 7 trogna läsare borde jag ha. ;)

Men ikväll tröstar jag mig iallafall med lite julmusik. Nu när snön ÄNTLIGEN har bestämt sig för att komma (Yeeeey!!!) och de dessutom ställt ut adventsljusstakarna i fönstren i matsalen nu till middagen idag... Jag med min julmusik, haha. :P Men har ju faktiskt knappt lyssnat nåt innan idag i år. Brukar ju börja i mitten av oktober (!) annars liksom. :P Men ni får se det som ett gott tecken! ;)

Vill baka lussekatter och pepparkakor också, men det lär jag nog inte orka... Men glögg kan jag dricka iallafall, har ju nästan en hel flaska här på rummet. :P

Men nu tillbaka till julmusiken och grubblerierna. Händer lite kul i helgen iallafall, så jag har nåt kul att se fram emot!

Puss och kram alla fina människor! Och ni som läser men aldrig kommenterat, ni får gärna göra det så jag vet vilka ni är. Nyfiken som satan är jag!

onsdag 28 november 2012

Skållad råtta

Hjälp, har kutat runt som en skållad råtta hela eftermiddagen nu! Nej då, jag är inte alls stressad... Inte det minsta...

Måste fan ta mig tid att ANDAS lite också... När ska man hinna pusta ut liksom?! PUH!!!

Jag kommer bli utbränd...

Och jodå, kära vänner, det KOMMER ett längre inlägg senare. Snart... Har inte riktigt haft tid att blogga nåt längre senaste tiden bara...

Och så har jag uppnått begränsningen för bilder som finns härinne på blogger också, så jag kan inte ladda upp fler bilder. :( Måste hitta en lösning på det problemet med... :/

onsdag 21 november 2012

Livet i Forsa!

Jag bara älskar livet här i Forsa. Kan inte ha det bättre just nu. Min klass är världens bästa, finaste och underbaraste! Och skolan är sjukt kul, jag vill fasen inte att dagarna ska ta slut, haha. :P Tycker de går alldeles för fort.

Jag vill inte byta ut det här livet mot nånting annat i hela världen just nu. Det är det här livet jag vill leva. Helst för alltid, men ja, man kan inte få allt...

Men nej, jag kan bara helt enkelt inte ha det bättre just nu.

Folkhögskolelivet är helt klart det bästa livet!

Tack klassen för att ni finns i mitt liv, och för att ni förgyller mina dagar! Ni är helt enkelt bäst, jag älskar er hela bunten!

Puss och kram

En bild från tidigare i höstas, på delar av klassen, från en minnesvärd morgon och förmiddag på Hornslandet.

Kärlek!

Idag känner jag bara massa kärlek i kroppen! Kärlek till massa olika saker!

Dagen började dock inte speciellt bra ska jag erkänna, men nu känns det lite bättre... :)

Det var bara det jag ville säga! :)

söndag 18 november 2012

Kul i studion och utflykt till Järvzoo

Fan, GAAAALET ju, att en hel vecka till har gått! Hjälp! Varför går tiden så jävla fort för?! :/ Kan man inte bromsa den på nåt sätt liksom...
 
Men men, skitsamma, nu ska vi inte bli sentimentala, ska ju skriva om allt kul vi gjort i veckan som varit. :P
 
Ja, förra söndagen var jag i studion med Angelica, Lina och Linda hela eftermiddagen, och jädrar, vad kul vi hade! :P Men vad sjutton, vi har för tusan alltid kul i studion. Jag fotade MASSOR! Tog över 200 (!) bilder! Jag har fortfarande inte redigerat alla...
 
I måndags var vi på utflykt hela klassen, till Järvzoo. Det var trevligt! Och vi hade tur med vädret, det var fint och soligt, men dock en aning kallt!
 
Och vi fick se massa spännande djur. MEN, tyvärr, björnarna och igelkottarna hade gått i ide, bara fyra dagar innan vi var där, så dom fick vi inte se. :(
 
Men massa andra djur fick vi såklart se. Framförallt ugglor. Fanns hur många ugglesorter som helst där. Mina favoriter var dock myskoxarna. Stencoola djur ju! :P
 
När vi kom tillbaka var alla rätt trötta, haha, men vi genomförde ändå en hel klasstimme. :P
 
Tisdag hade vi lite fotohistoria före lunchen. Intressant! Och efter lunch var det uppgiftstid. Fram tills vi skulle montera hängningsbilderna. En montering som denna vecka blev lite annorlunda mot tidigare. Det var ju hemliga bilder denna gång, man fick inte veta vem som tagit bilden. Så vi blev alla tilldelade en varsin bild, som vi sen fick rama in, utan att avslöja nåt om vilken bild som var vems.
 
På onsdagen skulle vi ha genomgång av Photoshop innan friskvården. Men ja, det blev inte riktigt som vi tänkt oss... Hela klassen satt samlad i soffrummet vid tjugo i nio, när vi börjar. Men våran lärare dök aldrig upp. Vi väntade och väntade, men ingen kom. Så till slut ringde Hanna upp honom, och haha, ja, det visdade sig att han låg och sov, och vaknade av att hon ringde. Så där satt vi, hela klassen, och väntade, och skrattade gott åt det lite komsiska telefonsamtalet. :P Så nej, det blev ingen genomgång av Photoshop, vi fick gå till datasalen och jobba istället, fram till friskvården.
 
Och friskvården för min och Angelicas del blev också lite konstig... Vi gick dit, och han som leder Körsången pratade lite. Men han skulle iväg, så han hann inte prata så mycket. Men tydligen hade de bestämt att detta skulle bli övningstid till Lucia istället, men varken jag eller Angelica vill vara med i Luciatåget, så vi gick därifrån när det började delas ut luciasånger... Vi gick ner i datasalen istället. Där satt redan Lina och Linda, trots att vi var tidiga.
 
Så det blir en ny friskvård för mig nu, fr.o.m. nästa gång, vi valde båda att byta. Blir nog promenad för mig, det var ändå mitt andrahandsval.
 
Så Photoshop-genomgången hade vi efter lunch istället. Och sen ännu mera uppgiftstid. :P
 
Torsdag var det klasshängning som vanligt. Men dock inte en helt vanlig klasshängning. Var ju hemliga bilder denna gång, så det var lite extra spännande. Dessutom hade våran lärare bestämt att vi skulle ha hängningen inne i studion istället, så alla fick ta den bild vi hade monterat och ställa upp inne i studion istället.
 
Min bild hade alla rätt på, dock inte helt oväntat... Tyvärr. Men det var intressant att höra var de trodde den var tagen, haha. :P Det var en bild jag tog i Karlskoga på lovet, och nån i klassen var helt övertygad om att det var här i Forsa, haha. :P
 
Sen på slutet avslöjade vi vem som tagit alla bilder, och hahahahahahaha, jag hade två rätt. TVÅ! :P Dåligt Hanna, riktigt jävla dåligt!
 
Efter lunchen hade vi lite biblioteksinfo i biblioteket (nähä?) och sen, det som vi alla väntat på... Vi fick reda på temat till terminens slututställning i december. Och det blir "Dolda budskap". Usch, svårt tycker jag! :/
 
Men sen hade vi iallafall en liten genomgång om dolda budskap...
 
Fredag var det redovisning av studiobilder hela dagen. Vi gjorde några övningar i studion veckan före och veckan efter lovet, där vi fick prova lite olika ljussättningar, och de skulle nu redovisas. Vissa hade gjort det JÄVLIGT bra! Jag är sjukt imponerad! Duktig jävla klass man har asså!
 
På kvällen blev det filmkväll med Angelica och hennes pojkvän, Simone och hennes kompis, och så Linda. Vi kollade på "The Mist" fast eh ja, jag somnade typ 5 minuter in i filmen, hehe, så jag såg inte så mycket av den. :P
 
Igår hände inte mycket alls. Ingen dag jag gärna vill tänka på heller, så vill inte gärna skriva om den...
 
Men idag har jag återigen varit i studion på eftermiddagen, men Lina och Linda. Lina fotade mig lite, och sen när Linda kom så fotade jag dom två. Till veckans hängning. :P Blev asbra, jag är sjukt nöjd! :D
 
Och nu har jag precis kollat in nästa veckas schema. Jädrar, händer mycket nu i veckan. Temadag om beroende på onsdag bl.a. Kan nog bli en spännande vecka...
 
Tre bilder får ni från den gångna veckan. Tog som sagt en hel drös med bilder i studion, lyckades välja ut en av dom, tog massa bilder på Järvzoo, hittade en där också, och så en bild från i torsdags, efter hängningen.
 
Men nu tror jag faktiskt att jag ska smyga upp till TV:n och se om det är nåt av värde att se. Otroligt seg kväll ikväll...
 
Hare bäst, vi hörs!
 
Puss och kram
 
Vi har alltid roligt i studion! :P

Myskoxarna var så fina. :)

Axel, Anders och våran ena lärare kollar in nåt på Axels telefon.

Lekfullt

Idag har jag varit i studion med Lina och Linda och fotat till klasshängningen, den här veckan är temat "Lekfullt". Blev inte så många bilder den här gången, men då tar det ju å andra sidan inte ås lång tid att kolla igenom alla. Så nu har jag redan kollat igenom alla och har två som jag väljer emellan. Blev sjukt nöjd faktiskt! :D

Bjuder på tre bilder redan här och nu, det är dock ingen av dessa tre som ska hänga uppe:



torsdag 15 november 2012

Jag och Photoshop

Jag börjar bli riktigt skillad nu, haha. :P Den här bilden satt jag med ASLÄNGE häromdagen. Blev sjukt nöjd faktiskt! :D Lekte rejält med en av studiobilderna från i söndags. :)


söndag 11 november 2012

Mera studio, lightpainting, scanning och storformatskamera

En liten sammanfattning av första veckan efter lovet. :)
 
I måndags hade vi besök av en fotograf från Riga, Inta Ruka, efter lunch, som visade och pratade om sina bilder. :)
 
I tisdags var vi uppdelade igen, våran grupp var i studion hela dagen, och fortsatte med våra ljussättningsbilder. Men innan vi slutade fick vi också prova på lite lightpainting. :P Sjukt kul! :D Och jag blev värsta proffset på att "måla", haha. :P
 
I onsdags, innan friskvården, gick vi igenom det provet vi hade precis innan lovet. Och nej, haha, precis som jag trodde hade det inte gått så värst bra för mig. :P Men det var ju mest en test för att se hur mycket vi kunde, så det gjorde inte så mycket då kanske.
 
Nya friksvårdsgrupper var det nu, efter lovet. Så numera har jag istället körsång, fram till jul. Det blev jag och Angelica från bvåran klass. :) I onsdags fick vi sjunga "I still haven't found what I'm looking for", U2-låten ni vet. Vi provade även 2-stämmigt. :) Fint! :)
 
Sen efter lunchen började vi med scanning. Vi hade fått leta upp gamla svartvita bilder när vi var hemma på lovet, som vi skulle ta med hit, och jag har med mig en gammal bild på mamma och en på mig. Men de har jag ju redan visat här. ;)
 
På kvällen blev det film för mig och Linda. "Skönheten och odjuret". Himla bra film alltså, men frmaförallt musiken, grym musik ju! :D Kan tänka mig att se den filmen igen, haha. :P
 
Torsdag var det ombytta roller, den andra gruppen fick vara i studion, och vi fick testa storformatskamera. Det var häftigt och kul, men lite svårt. Och sen blev det en hel del spring ut och in i mörkrummet igen. :P Den här dagen träffade vi knappt den andra gruppen alls under dagen. Våran grupp kom lite försent till lunchen, och onsdag och torsdag var det nån föreläsning i hörsalen, och därmed smockat med folk i matsalen på lucnhen, och vi råkade hamna precis efter dom i matsalskön. Vi fick stå en kvart (!) i kö till maten! Så när vi äntligen hade fått våran mat och kom till bordet, så gick de andra. Men det var himla snällt av de att hålla ett bord åt oss. TACK! :D

Och ja, sen satt vi typ fram till 1 och snackade, så vi hann inte med att träffa de andra efter lunchen heller. :P
 
Efter middagen gick jag till Ica tillsammans med Linda och Anders. Sen satt jag i datasalen nån timme, men kände mig mest bara rastlös och uttråkad, och hade ingen inspiration alls, så jag gick och knacka på hos Lina och Linda, och sen stod jag där och snackade en stund istället. :P Mycket mycket trevligt! :D
 
I fredags fick vi jobba själva med restuschering och restaurering av inscannade bilder innan lunchen, och fick nån uppgift om det också. Vi fick en ganska snabb genomgång om det precis på morgonen först också.
 
Sen efter lunch var det teater i hörsalen: "Hej och Hejdå". Typ om att vara invandrare i Sverige.
 
Kvällen behöver jag inte säga så mycket om. Seg som fan, och jag var uttråkad. Jag kollade på TV och åt godis helt ensam, första (och förhoppningsvis sista) gången det händer sen jag kom hit.
 
Igår hände inte heller mycket. Jag bakade muffins på förmiddagen. Kladdkakemuffins! :P Och jag kan lova er att de var goda, var ju tvungen att provsmaka ju, haha! :P Har aldrig bakat just kladdkakemuffins förut, så det var allt lite spännande. Men ja, det gick bra! ;) Får hoppas bara att de får godkänt av klasskompisarna också sen, när de ska få smaka sen när vi ska vara i studion i eftermiddag. :P
 
Jag städade lite sen, och typ väntade på bättre tider...
 
Sen på kvällen försökte jag få ihop ett gäng på en filmkväll, men det gick inte så bra. Så det blev häng och skitsnack i fotokällaren istället. Anders spelade lite Playstation, jag satt och pratade med Axel och Angelica, och Angelicas pojkvän. Helt OK kväll, och lätt bättre än fredagkvällen iallafall. :)
 
Och idag blir det studion hela eftemriddagen, 13-17, med Angelica, Lina och Linda. ;) Niiiiice! :D
 
Nästa vecka vet jag inte ritkigt vad som händer, mer än imorgon, då vi ska till Järvzoo hela dagen. KUL! :D
 
En drös bilder från veckan får ni också, den här gången blev det bara från studion, hehe. :P
 
Puss och kram på er

 
 











fredag 9 november 2012

I brist på annat att göra...

Har pysslat lite mer i Photoshop, nu när jag inte har nåt annat att göra, och alla andra verkar upptagna. Måste säga att jag blev väldigt nöjd! :P

 




Musik en seg fredagkväll

Segaste jädra fredagkvällen på länge. Känner mig lite ensam, och sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar, så jag kan gå och plocka ur den. Typ det roligaste som händer ikväll, haha. :P

Tröstar mig med lite Martin Stenmarck, det muntrar alltid upp litegrann. ;)

Förkylning, fotopromenader, utflykt, filmkvällar, diabilder, pussel och glöggpremiär

Jösses, kom plötsligt på att jag inte berättat om lovet än, haha. Var ju hemma i Karlskoga hela veckan. Men nej, det hände faktiskt inte så mycket. Dessutom var jag ju sjuk typ halva veckan, så jag orkade ändå inte göra så mycket, haha. :P

Jag kom till Karlskoga lördag kväll vid fem-tiden. Den kvällen hände inte mycket alls...

Sen på söndagen, som btw var den enda soliga dagen på hela veckan, låg jag typ däckad i förkylning hela dagen och orkade knappt göra nånting alls. Var ute en stund på kvällen bara, och gick ner till sjön och fotade lite, var sjukt fin solnedgång. :D

Måndag släpade jag mig ner på stan, trots förkylningen, eftersom jag var tvungen att beställa linser och jag ville hinna få dem innan jag skulle tillbaka till Forsa igen. Men det var det enda jag gjorde på hela den dagen.

Tisdag minns jag ärligt talat inte vad jag gjorde. Var nog ute och fotade en stund skulle jag tro, haha. :P

Onsdag hände inte heller mycket, jag var ute och fotade en sväng bara. :P

På torsdagen kände jag mig äntligen lite piggare och kryare igen, så jag kunde röra mig lite mera. :P Så då var jag på stan hela förmiddagen och shoppade. Eller haha, det blev "bara" en stickad tröja, men 400 (!) kr fattigare blev jag!

I fredags tog jag en längre fotopromenad, runt hela Sandtorpsudden, men tyvärr dog min kamera ungefär vid Sandviksbadet, så jag lyckades inte fota allt jag ville. :/

Sen på kvällen kom LINA, så då umgicks jag lite med henne. Var med andra ord hos mamma och pappa hela kvällen. Vi åt tacos och sen kollade jag och Lina på två filmer! :P Mysmys! :)

I lördags hände det helt klart mest! Jag var ute en sväng, men gick den snabba vägen till Sandviksbadet och fotade lite där igen, eftersom kameran dog när jag fotade dagen innan. Men det var sjukt fint, asfin himmel och ja, skitnice! :D Lätt värt den lilla extra promenaden, och jag fotade en massa som jag egentligen inte tänkt fota.

Jag gick upp mot mamma och pappa, men blev upphämtad av mamma och Lina innan jag var där, och så åkte vi ut en sväng till Lunedet. SÅ HIMLA FINT där! Vi var där en del när vi var små, men nu blir det fasen inte ofta. Jag var där en sväng med mamma i somras, men innan dess var det allt ett tag sen.

Vi gick runt en sväng där, och hjälp, vad mycket vatten det var där! Snacka om översvämmat! Haha! :P

På kvällen åt vi pappas hemmagjorda pizza, efter MITT önskemål! NIIIIIIIIIIIIIIIIICE!!! :D Gott som fan!

Sen efter maten körde pappa oss, mig, mamma och Lina, till Östra kyrkogården för jag ville fota där. Så jag fick låna pappas stativ, eftersom mitt var kvar i Forsa. :P Vi gick runt en sväng först, och stannade till en stund vid minneslunden. Sjukt fin kyrkogård, en av Sveriges finaste om ni frågar mig! Och det gör ni ju, eftersom det är min blogg, haha. :P

När vi kom tillbaka från kyrkogården (vi gick hem därifrån) kollade jag och Lina på "Sound of Music", galet bra film! :D

I söndags var det mest packning och städning hemma hos mig efter frukosten. :P Sen kom pappa och hämtade mig, och så var jag hemma hos dem resten av tiden. Vi kollade på gamla diabilder, både från innan vi fanns, pappas orkesterresa till New York bl.a., men även lite barndsombilder på oss. ;) SÅ KUL med diabilder ju! :D

Vid fyra kramade jag hejdå till Lina, och så åkte jag med mamma och pappa in till Örebro.

Var "hemma" i Forsa igen vid halv 10.

Jag är nöjd med lovet, trots att det inte hände så mycket. Höjdpunkten var förstås att Lina kom, så jag fick umgås lite med henne. Nu träffar jag henne inte förrän till jul. :/

Hade som vanligt tänkt bjuda på lite bilder från veckan, men nu är det så att nästa veckas hängningstema är "Hemligt tema", och jag hade eventuellt tänkt använda nån av bilderna jag tog på lovet, så jag får avvakta med att lägga upp dem här. Men de kommer, så fort min bild är avslöjad. ;)

Tills vidare bjuder jag er på EN bild, som jag själv är sjukt nöjd med, och som jag ändå redan lagt upp på Facebook. :P Och den symboliserar mitt höstlov vädligt bra, d.v.s. typ hela lovet regnade bort. :P

Men nej, nu ska jag umgås lite med de klasskompisar som är kvar, innan jag måste gå till tvättstugan och slänga i tvätten om en timme.

Puss och kram finingar

onsdag 7 november 2012

Scannade bilder

Idag på eftermiddagen har vi hållit på med scanning av gamla bilder i skolan. Jag hade med mig två bilder hemifrån, en på mig som liten och en på mamma som liten. Båda svartvita. Jag letade fram de på lovet, ihop med mamma och pappa.

Och nu har jag scannat in dem. ;)

Ångrar nu att jag inte tog med mig fler bilder dock... Men hade inte helt klart för mig vad vi skulle göra med dem ärligt talat. Men här är iallafall de två bilderna jag hade med mig. Jag gillar dem båda:
Lilla mamma! :)

Lilla jag! :)

måndag 5 november 2012

Back to business

Japp, då var man tillbaka i vardagen igen. Och det med besked. Jäklar, full rulle direkt man är tillbaka efter lovet!

Det känns skönt att vara tillbaka igen. Sjukt kul att träffa klassen igen! Jäklar, vad jag har saknat dem, allihopa! Snacka om total jävla glädje när jag fick se alla igen. Kan fasen inte beskriva känslan. LYCKA!!!

Men det är ändå nånting som inte känns bra. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, inte alls, men nånting är det. Och det stör mig så inihelvete! USCH! :/

Men men, blir väl bättre med det också skulle jag tro. :P

Min knäppa, men helt underbara klass, som jag har saknat SÅ mycket!

Bilden är från när naturfotografen Serkan Günes var på besök på skolan, och den är tagen av min klasskompis Surasuk, så han fattas på bilden, och är här utbytt mot Serkan. :P
Jag lånade f.ö. bilden från våran klassblogg. :P

Frost i Forsa

Idag efter frukosten var jag ute och fotade frosten lite. :P Så himla fin morgon, med BÅDE dimma och frost! :)