onsdag 29 april 2015

Hej hej godkväll!

Hej hej godkväll på er!
Ligger här i sängen och lyssnar på Spice Girls och försöker få tiden att gå tills jag ska sova.
Mitt livs kortaste jobbvecka är slut och jag är lika slut som om jag hade jobbat en hel vanlig vecka. Haha.
Till helgen väntar ännu en jobbhelg, fredag-söndag så imorrn blire hemma och vila upp sig. Men så rastlös som jag var i måndags när jag också var ledig, så kommer jag troligtvis inte orka sitta hemma hela dagen.
Men nu ska jag fortsätta göra ingenting!
Puss alla!!! 😘😘

Älskade pruttunge!

Saknar dig som tusan och längtar efter dig, underbara fina unge! 💕💕💕

söndag 26 april 2015

Jobbat hela helgen

Ja haha, den här helgen har jag verkligen bara jobbat. Kort sagt. Snacka om intensiv jobbhelg! 10 timmar både idag och igår. Men kul! :D

Premiäröppnade golfkiosken de här helgen, så där har jag jobbat och ska jobba hela helgen. Blir nog kul men också lite stressigt... :)

Jättetrött nu så ska sova strax tror jag faktiskt...

lördag 25 april 2015

Lördag och jobbdags

Strax dags att dra iväg. Första dagen som sommar-vikarie. Och på ny arbetsplats. Dock samma kollegor som tidigare, så det är inte nytt iallafall, och det känns ju tryggt.

Men rejält pirrigt nu. Fast på ett bra sätt. Tror jag haha. Liksom förväntansfull.

Så tacksam för den här möjligheten också! :D Känns så kul!

Nu vet jag ju iallafall vad jag ska göra hela sommaren. :P

Wish me luck! ;)

onsdag 22 april 2015

Vill gå och lägga mig nu!

Alltså blä, är sååå sjukt trött! Helst av allt vill jag gå och lägga mig nu nu nu, men det går ju inte haha. Får stå ut iallafall en timme till. Joooobbiiiiigt...

måndag 20 april 2015

Snart sovtajm...

Ligger i sängen och kollar på Vänner och väntar på att få gå och lägga mig. Haha. Längtar fan till jobbet imorrn! Men man har ju bästa arbetsplatsen liksom!

söndag 19 april 2015

Museer och musikaler i Stockholm

Den här helgen har varit minst sagt späckad... Men kanske inte så konstigt eftersom den tillbringats i huvudstaden.

Igår utnyttjades mammas födelsedagspresent. Hon fyllde 60 år i december, och av sina döttrar fick hon en biljett till ABBA-museet. Så vi var där och hängde på låset igår, och sen tillbringades 3 timmar på detta fantastiska museum. För det är verkligen ett fantastiskt museum!!! Besök det om ni har möjlighet!!!

Sen delade vi på oss. Pappa och mina systrar gick på konsert och jag och mamma gick på musikal. Vi såg "Livet är en schlager" på Cirkus. Så hiiimla himla braaaaaa!!!

Efter en 3 timmar lång musikal anslöt vi med dom andra + svåger och systerdotter på en indisk restaurang. Där firade vi Lina (lillsyrran) som fyller 25 om två veckor (2 maj).

Och idag var vi ännu mer kulturella. Började med ett par timmar på Nordiska Museet. Och sen tittade vi på beridna högvakten. Efter det lunch och så lite strosande runt bland husen och gatorna i Gamla Stan. Lite shopping också för vissa, dock inte för mig. :P

Och nu sitter jag på tåget hem till Karlskoga. Trött men nöjd efter en fantastisk helg!!!

torsdag 16 april 2015

Busy

Jag veeet, längesen jag skrev ett längre inlägg här i bloggen. Men jo, jag är en sjukt busy woman just nu. Mycket jobb och alltför lite fritid.

Och snart börjar mitt sommarvik också, som ska bli sjukt awesome!

Men denna helg blire Stockhoooolm!!! ABBA-museet, musikal och massa mer nice. Awesooome!!! Och sen efter det blire jobb två helger på raken. Men blir säkert nice det med.

Men nu ska jag packa inför helgen och sen blir det några avsnitt av Vänner innan jag somnar.

Puss alla!!!

söndag 5 april 2015

Påsk

Haft en mysig påskhelg hittills. Mycket sol men rätt kallt. Själva påskafton tillbringades hos storasyster Emma ned familj på landet utanför Eskilstuna. Jättemysig dag med massa god medan och mysigt umgänge. Och givetvis massa massa lek, mys och bus med min systerdotter, som nu hunnit bli 16 månader.

Gjort ett litet collage som får sammanfatta den härliga påskaftonen.

Påsksol

Påsksol. Och påskblommor. Lovely! Även om jag inte direkt gillar våren.

torsdag 2 april 2015