söndag 19 april 2015

Museer och musikaler i Stockholm

Den här helgen har varit minst sagt späckad... Men kanske inte så konstigt eftersom den tillbringats i huvudstaden.

Igår utnyttjades mammas födelsedagspresent. Hon fyllde 60 år i december, och av sina döttrar fick hon en biljett till ABBA-museet. Så vi var där och hängde på låset igår, och sen tillbringades 3 timmar på detta fantastiska museum. För det är verkligen ett fantastiskt museum!!! Besök det om ni har möjlighet!!!

Sen delade vi på oss. Pappa och mina systrar gick på konsert och jag och mamma gick på musikal. Vi såg "Livet är en schlager" på Cirkus. Så hiiimla himla braaaaaa!!!

Efter en 3 timmar lång musikal anslöt vi med dom andra + svåger och systerdotter på en indisk restaurang. Där firade vi Lina (lillsyrran) som fyller 25 om två veckor (2 maj).

Och idag var vi ännu mer kulturella. Började med ett par timmar på Nordiska Museet. Och sen tittade vi på beridna högvakten. Efter det lunch och så lite strosande runt bland husen och gatorna i Gamla Stan. Lite shopping också för vissa, dock inte för mig. :P

Och nu sitter jag på tåget hem till Karlskoga. Trött men nöjd efter en fantastisk helg!!!

5 kommentarer:

 1. Låter verkligen som en späckad helg, men det ska ju vara lite av den känslan när man åker till en stad. Lugnt, det kan man ta hemma :)

  SvaraRadera
 2. Ja, i Stockholm finns ju hur många alternativ som helst att välja på - då måste man passa på.

  SvaraRadera
 3. Fullt upp med trevliga aktiviteter!
  Vilken helg - behövs en dag för återhämtning?

  SvaraRadera
 4. Det var ingen dålig helg det inte....:)!

  SvaraRadera
 5. Det låter som en toppenhelg :)

  SvaraRadera