söndag 8 juni 2014

Nationaldag, bröllopsdag och prinsessdop

Och allt på en och samma helg.

Nu harjag ju redan skrivit ett inlägg om nationaldagen, så det känns ju onödigt att göra det igen, men kan ju skriva lite om resten av helgen iallafall.

Igår tog jag sällskap med mamma ner på stan, för att köpa lite finare skor, till studentuppvaktning på onsdag. Det blrv även en del annat handlat.

Dagen idag började med en promenad med mamma, längs med Svartävlen här. Och sen tog jag cykeln hem till dom för att kolla på prinsessdopet, som den rojalist jag är!

Men det är inte bara en söndag i juni idag. Det är också mammas och pappas 30-åriga bröllopsdag idag. Så det har firats under dagen! En fantastiskt god jordgubbstårta fick jag avnjuta tillsammans med huvudpersonerna, i deras trädgård, på eftermiddagen.

Orkar inte skriva så värst mycket, så det här får nog faktiskt räcka. Det blir ett litet collage från dagen idag, eftersom jag redan last upp ett collage från i fredags. Vill ni se det, och läsa vad jag hade för mig då, kan ni ju klicka er fram och läsa själva.

Detta inlägg är också skrivet för fotoutmaningen Helgbilden.

5 kommentarer:

 1. Låter som du haft en bra helg. Dopet skippade jag, men jordgubbstårta hade varit gott!

  SvaraRadera
 2. Härligt sommar collage. Jordgubbstårta var lägesedan jag åt, vad sugen jag blir!

  SvaraRadera
 3. Verkligt sommarmys i bilderna du lagt upp i ditt collage. Tittade också på dopet en stund men sen tog ute-längtan överhand.

  SvaraRadera
 4. Vilket fin collage! Jordgubbstårtan ser jättegod ut!

  SvaraRadera
 5. Förutom förkylningen låter det ju som en toppenhelg med familjen! Grattis till dina föräldrar! Härliga somriga bilder!

  SvaraRadera