söndag 12 oktober 2014

Besök på landet

Dagen idag är inte så mycket att skriva om. Än så länge. Inte hänt ett dugg kul! Ska träffa en kompis ikväll, men annars händer inget spännande alls denna regniga dag.

Men igår däremot. Åkte till Eskilstuna i fredags kväll. Gick felfritt fram till Arboga. Men sen var tåghelvetet var försenat till Arboga, så jag fick vänta en halvtimme extra, ute i mörkret och kylan!!! Tåget gick från Arboga efter att det skulle varit framme i Eskilstuna. Surt! Tar ju dock bara 25 minuter till E-Tuna från Arboga, så det var ingen större fara.

Blev upphämtad av syster och 2 kusiner iallafall, som också var på besök. Väl framme på gården fick jag mat det första jag fick, då jag inte ätit ordentligt sen lunchen, som var vid halv 2. Klockan var nu halv 9. Bebisen hade somnat

Sen blev det en trevlig kväll med trevliga samtal.

Och så gårdagen. Började med Melodikrysset på farstukvisten, och sen en svamp-promenad i skogen. Efter detta en pannkakslunch, innan jag skulle med tåget hem. Även bebisen åt pannkaka med glädje! Tror hon t.o.m. åt mer än mig, haha. :P Hon är galen i mat!

Jag var hemma runt halv 5, då blev det en lugn kväll och jag la mig tiiiidigt, för jag var så sjuuuuikt trött!

Trodde jag skulle få sova länge idag, men icke! Så dagen idag blir lugn. Ska handla bara, och så som sagt träffa en kompis ikväll, annars inget. Reeeegnar ute, så boring!

Det får bli två collage denna helg. Ett med systerdottern, hunden och hönsen hos syster på landet. Och så ett collage med ett axplock av bilder från gårdagens aktiviteter. Enjoy! ;) (Givetvis finns det fler bilder från helgen, kanske dyker dom upp här, kanske inte. :P)5 kommentarer:

 1. Ja men det var väl en fin helt för du som jag har varit på landet och det är grejer det. Hur lugnt och skönt är inte det att andas lantluft. FInfina bilder. Trevlig vecka.

  SvaraRadera
 2. Låter ändå som en lyckad resa, trots tågstrul! Hoppas även kvällen blir bra för dig!

  SvaraRadera
 3. Låter som om du har haft en skön och trevlig helg! Förutom tåget förstås :)

  SvaraRadera
 4. Det ser väldigt mysigt ut på gården och härligt att komma ut i svampskogen.

  SvaraRadera
 5. Man får nästan räkna med strul nu för tiden när man ska åka tåg ;)

  SvaraRadera