fredag 15 juli 2016

Im baaaack!

OK, min blogg tog lite semester. Lite omedveten och oplanerad semester. Men dock semester. I typ 1,5 månad.

Om jag nu har några läsare kvar så hoppas jag inte ni saknat mig alltför mycket.

Sist jag skrev var 28 maj och då skulle jag snart åka till Stockholm för att se Johnny Depp på Grönan. Och det var en upplevelse kan jag lova! 13 timmars köande, med ryggont, feber och ont i halsen, i värsta värmen. Men det var värt det. Det var SÅ värt det! Kan visa lite bilder senare.

Annars har jag jobbat massa. Men har också haft semester. Fick två veckors semester i år. Och dom spenderades på bästa platsen som finns, Öland! Och den blev helt perfekt! Blev förkyld typ tre dagar in i semestern visserligen, men det funkade ändå. Vi hade sol och varmt alla dagar utom en. Bara en enda dag med regn. Och då blev det sol på kvällen. Magiskt vackert dessutom!

Cyklade också en hel del på Öland. Men det gör jag iofs alltid där. Både ensam och med sällskap. En dag cyklade jag, helt ensam, upp till norra udden, hälsade på Långe Erik en stund och cyklade sen hem igen. Det var asvarmt och solen stekte. Och dessutom stark motvind när jag skulle hem så jag var bara lite slut när jag kom hem haha.

Förresten lyckades jag även bränna axlarna.

Fick fira midsommar och det var mysigt. :) Och den kvällen kommer jag aldrig glömma tror jag. Det varmt hela kvällen. Vi ville inte gå in. Vi tog en promenad till hamnen på kvällen, typ vid 9-10-tiden. Och då var det fortfarande runt 20 grader ute. Så härligt!

Och så har jag hunnit bli ett år äldre också sen sist jag skrev. Min födelsedag blev bra. Vi åkte på marknad, åt jordgubbstårta i solen och sen middag i hamnen. Myyyys! :) Nästa gång jag fyller blir jag 30. Usch å fy inte alls åldersnoja nej nej.

Men nu är min semester slut sen en vecka tillbaka och jag är back at golfkiosken. Kom nu precis hem efter dagens jobbpass. Och alltså seriöst, tuffaste jobbpasset hittills i år. Men jag klarade det! Woho! Och imorrn ska jag dit igen. Jobb hela helgen. Men blir nog bra det.

Nästa helg är jag iallafall låååångledig och då tänker jag överge Karlskoga i tre dagar för att dra till Götet och hänga med bästa Lina-syster. Kommer bli awesome! :D Planerat ända sen förra sommaren så det är verkligen efterlängtat.

Men nu ska jag slänga mig ner framför TVn och fan inte resa mig därifrån förrän jag ska sova.

Hare bra! Hörs snart igen! Och jag lovar, det blir inte först om 1,5 månad.

Bild från Öland förresten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar