måndag 29 maj 2017

Bloggen lever igen!

Haha ja bloggen lever igen mina vänner. Frågan är dock hur länge. Även bloggande har sina upp and downs.

Men händer rätt mycket i mitt liv nu. Positivt: Jag har börjat jobba på Golfkiosken igen. Tredje sommaren nu. 👍 Sen genomgår jag just nu en sjukt jobbig utredning. Men en efterlängtad så det får vara värt alla sjukhusbesök och all smärta. Skriver dagbok privat också så bloggen har hamnat lite i skuggan.

Annars längtar jag nåt sjukt till semestern nu. På onsdag är det 2 månader kvar. Lång tid. :( Men lär gå fort ju. Har typ fullt upp fram till dess ändå. Jobbar varannan helg och mina lediga helger är uppbokade. Sååå, tiden kommer nog att gå ändå haha.

Och innan semestern väntar ju nåt annat stort. Inte nåt jag längtar till direkt kanske haha men dagen kommer ju komma iallafall. Min trettioårsdag. Bara en månad kvar på torsdag. 😲 Helvete alltså vad tiden går. Planerar iallafall för fullt inför det nu. Mycket som ska fixas med. Tur jag var ute i god tid med inbjudningar iallafall.

Det är väl dom stora grejerna närmast framöver. Tänker inte skriva om eventuella operationen än eftersom jag ännu inte vet om den blir av. Så dumt att bli nervös över det redan liksom.

Hoppas alla njutit av långhelg! Själv har jag jobbat hela helgen. Ledig idag istället då men självklart är vädret sämre då bara för det haha. Har dock sjuk hosta efter min förkylning så kanske lika bra med en lugn vilodag idag...

Ha en fin vecka alla bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar