söndag 20 april 2014

Hej från Öland!

Oj, det har blivit dåligt uppdaterat härifrån, och nu åker jag hem imorgon. Men så blir det väl när man har så begränsat med internet som jag har när jag är här. När jag väl haft internet, har jag liksom fokuserat på annat.

Men tänkte passa på nu, så kan jag samtidigt uppdatera veckans Helgbild.

Känns väl rätt naturligt att lägga upp en bild från påsken, en helg som denna, men med lite begränsat med tid, och så har jag dessutom så himla mycket bilder från påsken, så orkar jag ärligt talat inte gå igenom alla bilder nu för att välja en eller ett par att visa upp. Därför väljer jag en bild från nu ikväll, som jag ändå tycker sammanfattar hela den här veckan på Öland rätt bra. Vi har haft kanonfint väder hela veckan, utom en enda dag när det regnade mest hela tiden, och vi har varit mer ute än inne. Vackra solnedgångar har vi fått beskåda nästan varje kväll också, och mysiga kvällspromenader har det blivit. Nätterna har varit kalla, minusgrader flera nätter, till följd av soliga och klara, nästintill molnfria, dagar. Underbart helt enkelt!

Och som vanligt viiiill jag inte åka hem, för fasiken vad jag älskar denna underbara ö! Men det är dags för vardag igen, så det är bara att gilla läget och åka norrut igen imorrn. Men innan dess tänkte jag försöka hinna med en promenad till hamnen och en cykeltur med Emma. Sen får jag vänta till Kristi Himmelsfärdshelgen innan jsg får komms hit igen. :( Lång tid när man längtar! :(

Men det får vaes allt för idag!

Fortsatt mysig påskhelg alla läsare, och hoppas eran påsk är lika härlig som min! ♥♥♥

3 kommentarer:

  1. ja, det har verkligen varit en underbar helg här i södra Halland också! Ha en skön AnnandagPåsk och hemresa, det är inte långt till Kristi Himmelfärdshelgen!

    SvaraRadera
  2. En underbar stämningsbild du bjuder på från Öland.
    Förstår att det känns svårt att lämna ön och återgå till vardagslunken efter den långa sköna påskhelgen.
    Ha en bra vecka.

    SvaraRadera