söndag 6 april 2014

Priscilla i Stockholm och trevligt umgänge i Uppsala

Helgen började på ett fantastiskt bra sätt. Det blev tåg upp till Stockholm, där mamma stod och väntade. Vi tog tunnelbanan till Söder, där vi åt lite på deras Saluhall innan showen! Ost-och skinkpirog blev det för mig, galet gott!
Efter det begav vi oss till Göta Lejon, där en fantastisk show väntade! Så himla bra musikal, Priscilla. Fart och fläkt och massa färger. För att inte tala om alla häftiga peruker och kläder. Alltså wow! Och musiken sen. Härlig 70-talsmusik, i fantastiska tolkningar! Om ni har möjlighet, se den! Jag rekommenderar den verkligen! Den visas i några veckor till.

Efter en fantastisk kväll blev det tunnelbanan till Centralen och sen tåget till Uppsala, där vi sov hos en släkting.

Lördagen bjöd precis som fredagen på sol, och jag drog ner på stan strax efter frukost. Där blev det ett kärt återseende av en klasskompis från mitt folkis-år uppe i Forsa förra året. Vi började med att äta pastalunch på Rafifi och sen köpte vi årets första glass, som avnjöts på en bänk på torget i solen. Två trevliga timmar blev det, innan han skulle hem och vara social med sina päron. Tänk att det kan kännas som man sågs igår, fast man inte setts på över 10 månader! Galet ju!

När vi skiljts åt gick jag en stund på stan, innan jag gick bort dit där jag sov, för att hämta kameran, så blev det en fotopromenad på en dryg timme.

Kvällen blev trevlig, med god mat och ännu mer trevligt umgänge. Helt klart nöjd!

Idag var vädret inte alls lika fint, men trots det gick jag ut på en fotopromenad efter frukosten. Kortare denna gång dock. Sen blev jag och mamma tvungna att gå till bussen. Vi var tvungna att komma hem tidigt, för mamma går jour nu på eftermiddagen/kvällen. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Kollat på TV typ...

Helgbilden får bli flera bilder, från mina båda promenader i Uppsala. :) Enjoy! ;)

Ha en fin vecka alla!

6 kommentarer:

 1. Spännande staty det där - vore kul att få se en liten större bild av den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan skriva ett separat inlägg om den. :)

   Radera
 2. Vilken härlig helg du har haft! Showen låter ju suverän och så kul att träffa en gammal kompis :) Och glass i solen låter ju nästan bäst av allt!

  SvaraRadera
 3. Du ser ut att ha haft en rolig helg.

  SvaraRadera
 4. Låter som en underbar helg, kan knappt bli bättre än så :-)

  SvaraRadera
 5. Det låter och ser ut som en mycket trevlig helg!

  SvaraRadera