söndag 9 augusti 2015

Sommar och sol

Sommaren verkar äntligen ha kommit! :D Bättre sent än aldrig haha. Pch jag hade min första lediga helg på fem veckor. Långhelg dessutom, ledig fredag-söndag.

I fredags började jag dagen med ett kul fotojobb. Fick fotografera tre härliga fina tjejer på en fin plats här i stan. Det var kul och bilderna blev jättebra! Och tjejerna var superduktiga!

Resten av dagen flöt på utan större ansträngningar. Tog promenader, tog massa bilder och njöt ute i solen.

Igår var jag i Örebro. All by myself. Hade en "ingen-shopping-bara-kultur"-dag. Fotade massor! Började i Wadkpping. Mycket folk men himla mysigt att gå runt bland dom gamla husen. Kul att vara lite "turist" i Örebro för en gångs skull. Sen gick jag till slottet och kollade inne på borggården. Satt en stund därinne. Mysigt! :)

Avslutade med att kolla in Stora Holmen, upprustad och en hel del nytt sem jag var där sist. Kul! :D

Idag blev dagen rätt seg, men har iallafall hunnit med en promenad även idag. Köpte en glass och satt på en brygga och åt. Mysigt! :)

Imorrn äre dags för jobb igen. Men nu ska jag bara jobba två dagar sen är jag ledig igen. Jobb nästa helg igen. Haha många jobbhelger för mig närmsta tiden.

Bilderna den här helgen är från igpr och från idag. Wadkäping och glasspaus vid sjön. :)

Check out this cool image made with PicsArt by me at http://picsart.com

3 kommentarer:

 1. Alltid trevligt att ge sig ut på fototurer. Givande och så träffar man så många nya människor. Finfin tur och trevligt arrangerade bilder.

  SvaraRadera
 2. Härligt att vara ute på tur med kameran och jag hoppas du tar tillvara de lediga vardagar du får när helgerna verkar vara fulla av jobb.

  SvaraRadera
 3. Låter som en helg i min smak.
  Fotopromenader kan aldrig bli för många!

  SvaraRadera