söndag 30 augusti 2015

Utflykt, Prideparad och chill

En helg som var en långhelg för mig, börjar nu sakta lida mot sitt slut.

Inte hänt mycket alls denna helgen. Mest tagit det lugnt.

I fredags var det upp tidigt trots ledig dag då jag skulle på möte klockan 9. Sen tog jag en extra lång promenad hem och så chilla de jag mest hela förmiddagen. På eftermiddagen blev det en liten cykeltur med mamma. Först cyklade vi en bit och så gick vi promenad uppe i skogen. Fattades bara matsäck då haha.

Igår såg förmiddagen likadan ut. Chill. Sen framåt eftermiddagen/kvällen tog jag bussen in till Örebro för att kolla in deras Prideparad. Så häftigt! 🌈 Många gick i tåget och det var så kul att se alla glada, stolta och kärleksfulla människor marschera genom stan i kvällssolen. 💖💜💙💚💛

Idag har jag enbart chillat. Nu sitter jag ute och chillar.

Och imorrn väntar jobb igen. Två dagar med jobb och sen två dagars ledigt igen innan det väntas helgjobb. Två helger kvar nu innan mitt semester-vik går ut. Känner mig sjukt duktig jag! 💪💪💪

Bilden är från Prideparaden igår. :)

3 kommentarer:

  1. Var sak har sin tid uteliv med kompisar, uteliv i naturen och chill. Man behöver allt det där för att uppskatta det. En finfin bild på paraden.

    SvaraRadera
  2. Mycket folk som tittar på paraden. Härlig bakgrund som du har på din blogg! Härligt att höra att du mår bättre och har börjat jobba.

    SvaraRadera
  3. Härligt med chillhelg :) Det behöver man ibland för att ladda om.

    SvaraRadera