onsdag 31 oktober 2012

Idag är det halloween...

...men för mig är det som vilken höstlovsdag som helst. Ärligt talat är jag inte mycket för halloween. Numera. Jag tyckte det var kul för typ 10 år sen men nu, nää... Jag bryr mig faktiskt inte!

Och så tycker jag det är lika intressant varje år, att folk har så dålig koll på det här med halloween. Halloween är ju IDAG, och inget annat! Så det så. Jag skrev ett lite smått upprört inlägg om det här förra året, så jag skriver inte mer om det nu, utan länkar till det gamla inlägget och nöjer mig så.

Har inte gjort mycket alls idag hittills faktiskt. Bara tagit det lugnt. Jag väntar på att solen ska komma fram, eftersom jag har en liten idé med bilder jag vill ta, men det verkar inte som att solen vill visa sig alls idag. :( Bläää!!!

Så mycket halloween blir det inte för mig alls idag. Det närmaste halloween-utklädnad jag kommer idag är svarta dödskalle-strumpor, som jag satte på mig dagen till ära. :P Mer halloween-firande än så blir det inte för mig idag alltså. ;) Jag ska fira halloween-kvällen framför TV:n jag. ;)

Men ni som nu ska ut och spöka ikväll, till er vill jag bara säga:

Happy Halloween!

Det närmaste halloween-utstyrsel jag kommer idag, dagen till ära. :P

2 kommentarer: