söndag 19 januari 2014

Åh vintern, vad jag älskar dig! :D

Den här helgen kan jag väl sammanfatta med två ord: Städning och SNÖ! Åååh, vad jag ÄLSKAR att vintern ÄNTLIGEN kommit!!! Jag bara älskar snö!!! :D Sen min lillasyster åkte tillbaka till Götet igen i onsdags kväll, efter 4 veckor här, har jag varit ute minst en halvtimme varje dag. Den längsta promenaden blev just i onsdags, när syrran åkt, då var jag ute i 1,5 timme! SJUKT stolt och nöjd efteråt!

Annars har som sagt helgen ägnats åt städning, lite oväntad städning, haha. Det var igår när jag skulle välja strumpor på morgonen och fick stå och gräva i lådan för att hitta maken till den strumpan jag hittat. Jag insåg att lådan var jävligt stökig och att det var ganska många strumpor som saknade maka. Så jag lyfte ur hela den stora lådan ur garderoben och ut genom klädkammardörren, ställde ner den på golvet nedanför min säng och tömde ut allt på golvet. Sen paraee jag ihop dom strumpor som skilt sig från varandra, och plockade ut dom som saknade maka. Nu hoppas jag att deras makar dyker upp efter nästa tvätt. Annars fattas 5 omaka strumpor. Jäkligt synd! Dessutom fick jag slänga ut 3 par strumpor, som det var hål i. Och inga små hål heller!

Sen tog jag ut dom övriga klädlådorna och rensade i av bara farten. Hittade bl.a. två långärmade tröjor som jag inte använt på jättelänge, och ett par gympabyxor som jag glömt att jag ägde, haha. Hittade även en del kläder som jag saknat! Perfekt! :) Och så en hel del kläder som jag av olika anledningar inte kan ha längre.

Insåg också att jag inte rensat garderoben sen jag flyttade in i lägenheten för 4, 5 år sen. Borde göra det oftare... Sjukt stolt och nöjd efteråt. :D

Helgens bild blir från dagens promenad längs med sjön. :)

Ha en fin vecka folket! :)

8 kommentarer:

 1. Jag gillar vintern bäst på bild ;) som här på din bild :)

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar känsla som infinner sig när man gjort ett sånt där ryck! Härligt jobbat o fin bild!

  SvaraRadera
 3. Härligt vintrigt hos dig!
  Skönt med städjobb - åtminstone när det är färdigt.

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med att rensa i garderoben och hitta kläder man inte visste man hade, Härligt med snö!

  SvaraRadera
 5. Ser mycket vintrigt och mysigt ut! Det där med att rensa och städa är ett maraton jobb. Inte så inspirerande till att börja med men när man börjar hitta grejer som varit borta en längre tid. Då blir det roligare.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar oxå snö, jag blir så glad av den. Fluffigt, ulligt, vitt och fräscht. Och sen glittrar den oxå, jag älskar glitter...

  SvaraRadera
 7. Nu är det RIKTIG vinter :) Härligt!
  Vilken städarsession ... det är så jag funderar på om man inte skulle ...

  SvaraRadera
 8. Tur att någon gillar vintern, för jag gör det inte. Jo, det är klart, när det är vinter SKA det vara vinter - men den är alldeles alldeles för lång i mina ögon (även om årets version kommer att bli betydligt kortare än förra då vi hade 136 dagar i rad med snötäcke i Stockholm.)

  SvaraRadera