söndag 2 februari 2014

Snö och schlager

Den här helgen har för mig i huvudsak handlat om två saker jag tycker mycket om. Schlager och snö!

Igår förmiddag var jag ute på en lång promenad i snön. Det var grådisigt och rätt trist väder, men ut ville jag, så en promenad blev det! Och en del bilder blev det också! :P

På vägen tillbaka fick jag nåt småknäppt infall och fick lust att göra en snöängel, så jag slängde mig i snön och gjorde en. Det var inte jättelätt, för vi har så himla mycket snö nu, så det var tjockt med snö och ganska tungt att göra en snöängel. Men snygg blev den! Om jag får säga det själv. :P Svårare att ta sig upp däremot. Det är ju alltid en prövning att ta sig upp efter man gjort en snöängel, för att inte förstöra den. Men jag lyckades åla mig upp utan att den blev förstörd, och jag är glad att ingen såg mig, för det måste ha sett rätt komiskt ut när jag utförde mina ovanliga akrobatiska övningar. :P

Och så på kvällen var det dags för det som jag räknat ner till i en månad, började på nyårsdagen. Melodifestivalen!!! Så jag bullade upp med ostbågar och godis och fick följa första deltävlingen i min ensamhet den här veckan. Vad jag tyckte har jag redan skrivit tillräckligt om, så jag går inte in på det nåt mer här. Jag hänvisar istället till dom två tidigare inläggen, för er som eventuellt är intresserade av att veta.

Idag är det dock töväder tyvärr, ett par plusgrader och slask utanför fönstret. Inget kul alls, deppig blir jag av att kolla ut. Och jag är sjukt glad att jag tog mig ut igår.

Som vanligt bjuder jag på en hel del bilder från helgen, i ett litet collage. Enjoy! ;)

Ha en fin vecka!

Detta inlägg är en del av fotoutmaningen Helgbilden.

Klicka på bilden så får du den större.

10 kommentarer:

 1. Schlager o snö (som bilderna visar) är helt ok att hålla på med.... igår var det. enligt min åsikt, bara en låt som höll: Songbird - dessutom enda udda inslaget.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 2. Snö med fina kalla foton! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Du lyckades med snöängeln! Jag gjorde också en men förstörde den när jag klev upp... Mysig helg för dig som gillar melodifestivalen. Själv kollade jag inte ens.

  SvaraRadera
 4. Snygg ängel! Och jag är oxå såååå nöjd över att mello börjat igen!

  SvaraRadera
 5. Snyggt collage med fina bilder. Ängeln var läcker! Det var många år sedan jag gjorde en snöängel. Jag är också ett fan av melodifestivalen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, jag hade inte gjort snöänglar sen jag var barn, innan jag gjorde den igår. :P

   Radera
 6. Fint helginlägg :)
  http://foto.rudenius.se/?p=2618

  SvaraRadera
 7. Åhh...jag vill också göra en snöängel !!! ..och vilka underbara vinterbilder med ängeln i centrum ;-) Melodifestivalen låter spännande men när det gäller val av tilltugg byter jag nog ut ostbågarna mot lite cholkad ;-)

  SvaraRadera
 8. Ser ut som att du haft en härlig helg

  SvaraRadera