söndag 10 augusti 2014

Julita Gård och Sundbyholms slott

Precis hemkommen nu efter en fantastisk och händelserik helg!

Igår blev det ett besök på Julita Gård. Första gången för mig. Men guuud, sånt vackert ställe! Tyvärr fick vi stressa lite igenom, för vi kom dut bara 1,5 timme innan dom stängde. Vackert var det då oavsett.

Kul med den lilla Pettson och Findus-delen tycker jag, som är uppväxt med dom böckerna. Fick även en snabb skymt av både gubben och katten själva. Och hönsen såklart, i hönshuset. :P Prillan och company. ;)

På kvällen blev det middag hos storasyster med familj, där jag också tillbringat dagen idag.

Idag blev det en utflykt till Sundbyholms slott. Också vackeeeeert! :) Sen åt vi lite lunch på ett jättemysigt café, i trädgården under äppelträden. Tyvärr i sällskap med ett dussintal getingar. God mat var det i vilket fall! Efter det spanade vi in Borsökna-badet innan det blev hem till deras gård igen för lite fika.

Dom flesta bilderna finns ju på kameran, och jag är hemma hos mina föräldrar nu och skriver från plattan, så ni får se dom bilderna senare. Kan iallafall bjuda på en bild, från Julita igår. Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Själv har jag aldrig varit där men hört andra och nu du berätta om hur fint där är. Får nog skriva upp det på min besökalista. Tack för du visat

  SvaraRadera
 2. Vilken toppenhelg! Har aldrig varit på Julita men däremot Sundbyholms Slott. Ser fram mot fler bilder :)

  SvaraRadera
 3. Det låter sm en riktigt härlig helg, så kul!

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön helg och Julita ser ut att ha varit fint!=)

  SvaraRadera