söndag 15 december 2013

Massa Musikhjälpen, men lite annat också

Har precis sett det sista av Musikhjälpen 2013. En konstig tomhet man känner varje år när det tar slut. Nästan en sorg ju. Varit mitt fina sällskap i en hel vecka, och nu är det över. Hade det på en natt nu i veckan när jag inte alls kunde sova. Perfekt! Kommer verkligen sakna det.

Man kan väl säga att det har dominerat min helg. Mycket Musikhjälpen har det blivit!

Men lite annat har jag allt hunnit med också.

I fredags var det som bekant lucia. Jag fick inte se nåt luciatåg live, men kollade på TV på morgonen, och sen fick jag även se ett supergulligt exemplar av luciatåg på Musikhjälpen. Det var min lucia det!

Igår hade jag lite lördagspyssel framför Musikhjälpen. Fixade julkorten för i år och slog in födelsedagspresenten till mamma, som fyller år på tisdag. Annars blev det mest softa till, ha, ni fattar. :P

Idag har jag varit på stan en sväng med mamma, och kompletterat julklappsskörden. Känns skönt, nu är jag klar med det, då nu kan julafton komma för mig!

Lite mysigt tredje adventsfika hemma hos mamma och pappa och önnu mer Musikhjälpen, innan jag och mamma åkte in till stan igen. Denna gpng för att gå och lyssna på pappa som hade den årliga julkonserten med musikkåren. Stämningsfullt och fint som alltid!

Hann hem lagom till att programledarna släpptes ut ur Musikhjälpen-buren, och haha, hjälp vad blödig jag blev när jag kollade på det. Alla fina, roliga, knasiga, härliga, men också allvarliga ögonblick!

Lina (lillsyrran) var med som publik i BingoLotto nu ikväll också. Vi försökte spela in det, för att kolla på efteråt, eftersom vi missade henne. Men boxen är knäpp och hade inte spelat in det. :( Så nu får vi väl se hur vi ska lösa det...

Nu sitterjag och slötittar på TV. Aptrött efter alltför lite sömn under veckan (en av nackdelarna med Musikhjälpen) och funderar på när den där förkylningen tänker bryta ut egentligen. Lesspå att må halvkasst hela tiden.

OK, mycket tjat om Musikhjälpen idag, jag veeet, men det ÄR ju framförallt det min helg har handlat om!

4 kommentarer:

 1. Fina stämningsfyllda bilder

  SvaraRadera
 2. Jag har småkollat på musikhjälpen jag med, fina bilder.

  SvaraRadera
 3. Håller med, jag saknar oxå Musikhjälpen. Jag var sjuk förra veckan och låg hemma i soffan, perfekt att ha på och kolla via TVn!

  SvaraRadera
 4. Softat till musikhjälpen, köpt sista klapparna o kollat lite Lucia - det låter som om du haft en bra helg och är redo för jul! Ta en whisky o skräm bort förkylningen!

  SvaraRadera