fredag 21 september 2012

Ensam och övergiven

Eller ja OK, men typ, iallafall just nu... Alla drog visst iväg....?! Några skulle iväg och bort över helgen, halva gänget stack in till Sundsvall och nån rea där, och den sista följde med hem till en klasskompis för att kela med hennes katter. Och kvar blev jag, ensam och övergiven. :P Sitter här helt ensam i datasalen nu, booooring! Händer ju inte ett skit på Facebook, och jag har tröttnat på allt annat också.

Men har iallafall, FINALLY, beställt resan ner till Uppsala/Stockholm nästa helg. Det blir awesome! :D Kul att träffa systrarna igen. :)

Känner annars att jag helt tappat lusten och motivationen att blogga för tillfället. Men sånt där är ju övergående, det vet man.

Sitter och pysslar lite smått i Photoshop, har lärt mig lite nytt. :P Men nu vill jag faktiskt att nån ska komma tillbaka, så det händer nåt!

Blä!

Puss och kram på er

Har  lärt mig att vissa bilder gör sig väldigt mycket bättre i svartvitt än i färg. Och igår upptäckte jag ett nytt sätt att göra bilderna svartvita i Photoshop. :P Dock har jag tyvärr glömt bort nu hur man gjorde, för jag försökte förut, och då kom jag inte alls ihåg det!

1 kommentar: