fredag 7 september 2012

Sovmorgon, vad är det?

Idag börjar vi inte förrän klockan 1. Men tror ni det har nån betydelse för mig då?! Haha, NEJ! Sovmorgon liksom, existerar inte i min värld just nu. Inte ens på helgerna.

Dessutom hade jag ändå ställt klockan på strax före 8 idag, så jag kunde äta frukost i matsalen. Jag betalar ju faktiskt trots allt för den.

Dock var jag redan vaken då ändå, så det var inga större problem för mig.

Igår kväll hände massa sköj. Först gick jag en sväng till Ica ihop med tre andra klasskompisar, och sen var jag och tog ascoola bilder i mörkret ihop med min klasskompis Linda. Har aldrig gjort det förut, men blev skitnöjd! :D Ja, för att vara första gången då. :P Måste göra det igen, det var kul ju! :)

Nu idag efter frukosten tog jag med mig kameran ut på en liten promenad. Den här gången tog jag vägen mot Ica. Gick in på en liten grusväg där, precis intill en stor kohage som ligger jättefint vid sjön där. Tog massa bilder, framförallt på korna. :P

Och nu sitter jag i datasalen, inte ensam som tur är. :P

I eftermiddag ska vi till Stock filmfestival hela klassen, därför vi blev lediga nu på förmiddagen, som komp.-ledigt liksom. :P

Och i helgen är det marknad i Hudik, den måste jag gå på, eftersom vi fått en uppgift vi ska göra där. Men kul, då kommer jag äntligen in till Hudik iallafall. :P

Inser att det blir dåligt bloggat här nu, men ni får se det som nåt positivt, det betyder ju att jag har annat för mig än att sitta vid datorn på kvällarna, exempelvis hitta på grejer med folk från klassen. ;)

Avslutar med ett par bilder, en av de jag tog igår kväll, och några från promenad nu alldeles nyss.

2 kommentarer:

 1. Lägger du upp bilder någonstans så att man kan se vad du gör? Annat än de du hade lagt här.
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag lägger upp en hel del av de bilder jag tar på Facebook, men då måste man ju vara vän med mig. Men annars, nej, tyvärr.
   Tack snälla för din kommentar! :D Den gjorde mig väldigt glad! :)

   Radera