söndag 1 december 2013

Bebismys och julbak

Bra helg! I fredags var jag och mamma i Eskilstuna och hängde med Emma och myste bebis. Jag fick prova att bära lilltösen i bärsele, hur mysigt som helst! 3 timmar hade vi det mysigt tillsammans, hon och jag. T.o.m. under promenaden fick jag bära henne. Hon var otroligt snäll och sov mest hela tiden, men gnydde till ibland.

Mamma och Emma bakade pepparkakor, jag var barnvakt. Fast jag fick baka en plåt jag med sen, när bebisen var överlämnad till sin mamma. Dock blev typ alla mina pepparkakor brända, men men. Blir fler pepparkaksbak i år...

Det blev rätt sent, så vi bestämde oss för att sova över. Så det blev lite fredagsmys framför På Spåret.

Jag måste ju gå upp vid sju, så jag fick sysselsätta mig bäst jag kunde medan övriga huset sov. Sen när mamma vaknat tog vi med Theia ut på en promenad. Mamma gick tillbaka tidigare,  jag stannade kvar och fotade lite. Hur vackert som helst, med massa rimfrost. Dock förbannat kallt!

Mamma fixade frukost, och vi började äta innan dom andra kommit ner. Sen blev det lite mer bebismys innan jag och mamma åkte hemåt igen.

På kvällen kom mamma och pappa hem till mig och hjälpte mig sätta upp mina adventsstjärnor, innan vigick hem till dom och kollade på Så mycket bättre.

Idag har jag bakat lussekatter, och sen hade mamma och pappa adventsfika. Nu har gästerna precis åkt, och vi sitter och inväntar BingoLotto, enbart för att Linas spex är "publik" där. Coolt!

Ha en fin kväll alla!

8 kommentarer:

  1. Bebismys OCH bakning :) Skön helg!

    SvaraRadera
  2. Så mycket du har hunnit med! Brända pepparkakor råkar man ut för lite då och då! Babymys låter underbart, det är länge sedan jag fick låna en baby och gosa med!

    SvaraRadera
  3. Verkar vara en riktig myshelg du haft!
    Snusa på en liten goding - mmmm så gott....

    SvaraRadera
  4. Vilken trevlig kombination :)

    SvaraRadera
  5. Låter som en riktigt mysig helg!

    SvaraRadera
  6. En härlig helg och vackra lussekatter! Ha en bra advent! Elisabeth

    SvaraRadera
  7. Vilken jättemysig o perfekt helg! Ja förutom lite brända pepparkakor :)

    SvaraRadera
  8. Fin blandning på bilderna och "myste bebis" var ett kul uttryck.

    SvaraRadera