lördag 15 mars 2014

Lördagkväll utan Mello!

Första lördagen på 6 veckor det inte är Mello. Huuuuur ska jag klara mig? :( Svår abstinens! Första lördagen är alltid värst, sen brukar det lätta lite efterhand. Fram till Eurovision ungefär. :P Sen blir det aaaaaaaasjobbigt ända fram till september-oktober, när artister och städer och programledare avslöjas. Och efter nyår börjar jag räkna ner på allvar. Även om jag börjar räkna ner till nästa Mello redan när denna är slut. Haha. Knäpp? Jajjemen. ;) But I'm proud of it!

Har iallafall köpt snacks till kvällen, det gör jag extremt sällan om det inte är Mello. Men var så sjukt sugen, så det gick inte att stå emot.

Anledningen till dåligt bloggande under veckan förresten, stavas Paralympics. Jag har varit typ uppslukad av detta under veckan. Men kul är det, fascinerande och imponerande! Man blir tagen många gånger, otroligt vad folk kämpar för att uppnå! Hatten av för alla dessa idrottsmän och kvinnor!

Och så blir man ju extra glad när världens finaste systerdotter dyker upp i tidningen också, underbar bild det blev på henne! Stolt som få!

Puss och kram och allt det där! Trevlig lördagkväll och helg!

2 kommentarer:

 1. Den norsk MGP finalen er idag;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, kul! :D
   Hade jag GÄRNA kollat på, men jag får inte dom norska kanalerna här att funka. :( Himla synd!

   Radera