söndag 9 mars 2014

Paralympics och Mellofinal

En händelserik helg, minst sagt! Är nu till ända. Vemodigt men sånt är ju också livet.

Mycket Paralympics har det blivit för min del. Jag tycker verkligen det är SÅ himla KUL att SVT så mycket av Paralympics i år. Typ allt. Fantastiska prestationer av enligt mig otroligt modiga människor. Att köra alpint som helt blind t.ex., eller skidskytte nör man är helt blind. Eller han som körde skidskytte helt utan armar. Det imponerade stort på mig! Wow alltså!

Men helgens stora höjdpunkt var ju givetvis MELODIFESTIVALEN, FINALEN!!! Igår kväll. Vad jag tyckte skriver jag i ett separat inlägg senare, så vill ni veta kan ni ju hålla koll under etiketten "Melodifestivalen". Jag såg finalen ihop med mina systrar, systerdottern och en kompis till mina systrar.

Ja, mycket mys med min systerdotter på snart 4 månader har det förstås också blivit denna helgen. Kul att båda systrarna kom till stan samma helg. Lillsyrran som bor och pluggar nere i Göteborg, träffar jag verkligen ytterst sällan, medan storasyrran med familj bor något närmare, så vi kan ses oftare. Men lillsyrran hade jag inte träffat sen senast i julas, så det var ett väldigt kärt återseende! Nu hoppas jag vi ses nere på Öland i påsk. Om hon inte är jätteupptagen med sitt busy life in Gothenburg.

Eftersom vi nu var i stan alla tre systrar, så fick vi gå igenom lite gamla böcker från tiden då vi bodde hemma, som mamma nu burit ner i kassar i källaren. Nostalgisk blev man av att gå igenom alla dessa böcker. Wow!

Har precis kommit hem till mig nu. Men nu måste jag SOVA, upp tidigt imorrn.

Puss och kram alla som läser!

Det här inlägget finns också med i fotoutmaningen Helgbilden.

1 kommentar:

  1. Det verkar nästan som om halva Sverige har kollat på Mello :) Själv hade vi besök av mina döttrar och mitt barnbarn och vi kollade också på Mello. Jag hade gärna sett Ace som vinnare. Ha en bra dag.

    SvaraRadera