måndag 20 augusti 2012

Första dagen avklarad!

Jaha ja, ja då var första dagen avklarad sen ca två timmar tillbaka! Jag tycker det har gått bra idag, ska inte klaga.

Det började med en "Lära-känna-lunch" med klassen och en klassbild, och sen var det samling i hörsalen för ett upprop, som gick väldigt fort. Efter det fick vi gå ut på gården, där vi fick leka lite lekar (typ), och sen ta ytterligare en gruppbild, nu med hela skolan. :P Och sen träffades alla klassvis, så vi fick ha en träff med klassen igen. :P Då blev det lite genomgång av lokaler och annat. :P

Vi blev klara strax efter klockan 4.

Så det blev middag nästan direkt sen för mig. :P

Verkar inte som att så många har flyttat in på det här internatet. Än... ? Hmmm... ? Eller ja, jag vet inte...

Jag var iallafall först. Att flytta in på just detta internat alltså, haha. :P Det kom en till sen vid typ halv 10 på kvällen tror jag det var. Men jag var själv här hela kvällen igår, från det att mamma och pappa åkte vid 6. Så jag passade på att kolla på TV, när jag ändå var ensam liksom. :P Orkade inte göra så mycket ändå, för min förkylning tillät mig inte riktigt.

Helt LOVELY väder ute idag, men ärligt talat orkar jag inte vara ute så mycket just nu, förkylningen gör mig så slö. Men jag var ute och fotade en stund förut iallafall, till våran första uppgift vi fått. (Haha ja, jag vet, redan! :P)

Sjukt fint är det här iallafall, Hälsingland är bra jävla vackört! Nån gång ska jag fota hela omnejden här, så ni också får se. :P

Och så ska jag ta med mig kameran ut på nån längre utflykt med bussen, så både jag och ni får se lite annat än bara folkhögskolans närmiljöer. ;)

Men kan bjuda er på en bild redan nu, såhär ser det ut om man tittar ut från matsalen. :)

Återkommer när jag orkar och vill!

Puss och kram på er


1 kommentar:

  1. Härligt att du haft en bra förstadag! Hoppas du träffar nån du kan umgås med nu också=)

    Ska bli spännande att följa dig på din studentresa!

    kramar

    SvaraRadera