söndag 24 november 2013

Advents-tjuvstart, skidåkning på TV och långpromenad

Mysig helg! Återigen. Igår blev det julmarknad, vi var både i Granbergsdal och Knutsbol. Mysmys! :) Men mest stickat. I Granbergsdal köpte vi lussekatter, som sen avnjöts med, för mig, lite varm choklad, framför öppna spisen hemma hos päronen. Årets första lussekatt. Ännu mer mysmys! På kvällen blev det "Så mycket bättre" ihop med mamma och pappa, och godis som vi köpt i Granbergsdal.

Idag blev det en långpromenad med mamma, en kylig men solig promenad, längs med vattnet. Awesome! Lovely väder hela dagen. Fick beskåda en sjukt vacker himmel senare under dagen sen, från balkongen.

Det har också blivit mycket vintersport på TV den här helgen, både igår och idag! Nu är vintern härpå riktigt. Förutom att vi här saknar snö. Men jag hoppas innerligt att den snart kommer hit.

Tänkte återigen länka till Helgbilden, men fattar inte hur man gör det från den här appen, så jag får fixa det från datorn sen...

Puss på er alla! ♥


4 kommentarer:

 1. Lussekatt med varm choklad, långpromenad och vintersport på TV, det var mycket du hann med under helgen! Gillar bilden på lussekatten, den ser riktigt läcker ut!

  SvaraRadera
 2. Du beskriver en härlig helg, hoppas snön kommer till dig innan jul!

  SvaraRadera
 3. Låter som en helt underbar helg! Vinterstudion och André Pops har man saknat :)

  SvaraRadera
 4. Oj, jag har inte ens tänkt lussekatter än, tack för påminnelsen :)

  SvaraRadera