söndag 15 juli 2012

Det här med att kommentera...

Jag vet att en del av er har problem med att kommentera! Och jag vet inte alls varför det är så, jag har försökt kolla på det så att det ska gå lättare, men jag fattar inte heller vad jag ska göra! :/

Jag förklarar lite här hur ni ska göra, om det nu är det som är problemet. När ni klickat på "Kommentera", så kommer det upp en ruta, och under den en rullgardinsmeny. I den stora rutan skriver ni eran kommentar. Simple as that! Och sen i menyn under, där ni ska fylla i vilka ni är, det är där det knixiga kommer. Mitt förslag till er är att antingen välja "Anonymt" och då kommer det stå Anonym som namn, eller så tar ni Namn/webbadress, och då ska det komma upp ett litet fönster med två rutor, en för namn och en för webbadress. Har ni ingen webbadress, så SKA det räcka med att bara fylla i namn.

Och funkar det ändå inte, vilket jag vet att det inte gör för vissa, så kan ni kommentera inlägget på Facebook. Alla inlägg dyker ju upp där, och då kan ni helt enkelt kommentera det inlägget istället för här i bloggen.

Jag svarar på de flesta kommentarer också, jag brukar svara genom en svarskommentar till kommentaren. Ibland går jag även in på den bloggen och skriver mitt svar där.

Hoppas detta ska göra er klokare!

Puss och kram på er

2 kommentarer: