tisdag 10 juli 2012

Ibland blir man juu bara jävligt upprörd!

Jag bara måste få dela med mig av den kommentaren jag skrev på Facebook igår, på SVT Melodifestivalens sida, ang. den länken de la ut till artikeln om förklaringen till varför Malmö blev värdstad för ESC.

Jag blev så jävla upprörd på de flesta personernas kommentarer därinne! Så jävla patetiska!

Och som jag också skrev igår, fattar inte varför jag läser dom egentligen, eftersom jag blir så upprörd, men herregud, varför kan vissa inte växa upp??!!

Det här blev min reaktion på det hela:Men 22 stycken håller iallafall med mig. Hittills. :P TACK för det! :D

Och ja, jag står fast vid vartenda ord. Vad folk än har skrivit efter den här kommentaren. Jag har fått påhopp och allt möjligt skit, men jag står fast vid VARTENDA ORD och tänker INTE ändra min åsikt om saken. Varför skulle jag?! Bara för att ett gäng idioter inte kan acceptera att läget är som det är. Herregud, väx upp och gå vidare med era liv! Tragiskt att det här (uppenbarligen) tar sån stor del av erat liv! Det finns mycket viktigare saker att lägga ner sin energi på.

Merparten av de som skrivit negativt och nedlåtande om valet av stad är garanterat stockholmare. Jag LOVAR! Patetiskare människor får man ju leta efter! Herregud, hjälp!


3 kommentarer:

 1. bra att du står för vad du tycker, Jag tycker dock att det ska vara i Stockholm, och har skrivit på med mitt namn på 2 listor nu. Men jag förstår inte varför man ska vara otrevlig för. Alla måste vi ju få tycka vad vi vill=)

  kramkram

  SvaraRadera
 2. Stockholmare dom mest patetiska människor? Excuse me? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, jag förstår din poäng här, eftersom det påstås att det mest är stockholmarna som klagar på detta beslut, men det var inte alls det jag menade. :P

   Och tolkades det så, så ber jag om ursäkt. :)

   Stockholmare är jävligt trevliga, jag känner flera stycken! ;)

   Men ja, det finns ju undantag såklart... :P Men det gäller ju var som helst. Inte enbart Stockholm. :P

   Radera