onsdag 3 april 2013

Även Karlskoga har sina guldkorn!

Jag har kommit på att även Karlskoga faktiskt också är fint. Jag tror att man lär sig att uppskatta den här staden mer när man flyttat härifrån och kommer tillbaka hit emellanåt bara, man tar väl vara på guldkornen mer då.

Sandviksbadet ÄR egentligen en fantastiskt vacker plats! Gick förbi där både igår och idag under mina fotopromenader. Och tog mig även tiden att stanna till och slå mig ner på en av bänkarna för att bara andas in luften ett ögonblick och ta in stämningen. Ibland passerar nån med en hund, ibland passerar nån utan hund. Och idag kom två damer förbi och matade fåglarna medan jag satt där.

Hela Sandtorpsudden är förresten fin! Klipporna precis innan man svänger, där satte jag mig också en stund idag. Fotade massor!

Lunedet vill jag till, får se om vi hamnar där. Mamma och pappa jobbar ju på dagarna, och jag har varken bil eller körkort, så jag har svårt att ta mig dit själv. Men jag får väl njuta av dom platser som jag kan ta mig till på egen hand.

Var ute i nästan 2 timmar idag, mina stövlar blev en aning leriga, men det var värt det efter fotograferandet som jag hade bestämt att jag skulle göra!

Ska se om jag tar mig ut en sväng om en stund igen. Är hemma hos mamma och pappa nu, eftersom mitt internet är bortkopplat och det nya inte är inkopplat än. Även om jag inte gillar våren nåt vidare värst, så lockas jag ut i solen ändå!

Ha det bäst allaihopa! Kram på er!


Sandviksbadet en eftermiddag i april. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar