måndag 28 november 2011

Nu vill jag ha SNÖÖÖÖ!!!

Ja, nu är jag fan trött på det här! Så jävla less på tråk-äckel-skitvädret! Idag har det visserligern varit sol och jättehärligt, men ändå! Det hade gjort så jävla mycket mer om det hade legat SNÖ på marken!

Och så blir jag så trött på alla människor som är så jävla gnälliga så fort man börjar skriva om att man vill ha snö, ja, alla SNÖHATARE alltså! Snöhatande glädjedödare! Som bara snor massa jävla enerrgi med sina kommentarer. De är så jävla tacksamma och glada över att det inte kommit nån snö, och längtar inte alls! O.s.v o.sv. Detta hände senast igår kväll, och TVÅ GÅNGER dessutom! Om ni bara visste hur mycket negativ energi det gav mig!

Nej, en rejäl energiboost hade inte skadat nu alltså... Det säger jag allt!

Och seriöst, vad fan tror ni att vi bor i för land?! Här i Sverige HÖR DET TILL att det kommer snö såhär års, det är FULLT NORMALT! Synd att ni ska börja klaga varje gång det kommer då! (Vilket jag är övertygad om att ni kommer göra!) Jag har ett tips till er: Flytta Till Thailand eller Australien eller nåt annat sånt där varmt land, så slipper ni snön! Och vi snöälskare slipper höra er och ert gnäll!

Jag gillar inte våren och hösten, bara långa tråkiga äckliga årstider som inte borde finnas till, men jag skriver inte det sådär öppet (på Facebook), för jag blir så trött på att läsa om alla andra som klagar på vädret! Dock kan jag skriva att jag vill ha snö! Är så många som gjort det nu... Men jo, egentligen undviker jag helst! Blir så jäkla mycket tjafs då. Folk håller inte med, och jag känner mig nertryckt för att folk hatar snö, och bla bla bla!

Vintern är ta mig tusan den enda årstiden jag gillar, och så får jag inte ens glädjas då, för att snön vägrar komma! Och så ska det förstöras ännu mer av att folk ska vara så jävla nöjda med det!

JA, JAG KANSKE ÖVERREAGERAR, MEN VET NI VAD, JAG BRYR MIG INTE ETT SKIT OM DET LÄNGRE! Nu VILL jag ha snö, och därmed basta!!!

Men ja, jag hoppas ni njuter nu då, era glädjedödande snöhatare, ni får ju som ni vill! Regn är ju verkligen mycket bättre... Verkligen... För ni verkar ju föredra regn?! Kul för er...

Ja, jag är skitlåg och jävligt depp nu, men det ÄR ju vädrets fel! Jag hatar hösten, och ännu mer när det inte finns nån snö!

SÅ KOM NU SNÄLLA SNÖN!!! Då kommer allting kännas mycket bättre för mig, jag kommer må mycket bättre, bli mycket gladare, och framförallt, få massa mer energi, POSITIV energi!

Nej, uppemot tio plusgrader och regn är INTE OK i november, nästan december, men däremot i typ... april...

Tack för mig!JA TACK, GE MIG!

1 kommentar:

  1. Är helt enig med dig! Vill också ha snö och minusgrader och sol=))) Jävla regn och blås o plusgrader i november liksom..BLÄK!!!!

    Så helt enig dig

    kramar

    SvaraRadera