söndag 5 maj 2013

Mycket känslor

Det är mycket känslor som bubblar upp inom en såhär dagen efter. Jag har hunnit vara både glad, sprallig, vemodig, sorgsen, men framförallt ledsen, hittills under dagen. Skulle jag säga! Sjukt känslosam dag!

Dagen igår blev lång men helt fantastisk! Vernissagen blev skitlyckad! :D Alla verkar fantastiskt nöjda! Det kom hur mycket folk som helst, och jag fick höra massa fint om mina bilder. :) Men även negativt... Tog mig tiden att kolla in och verkligen studera dom andras bilder också, och ja, det är verkligen fantastiskt duktiga klasskompisar jag har! Alla är så grymma! Och vi är så olika i fotograferingsstil också, men det är ju bara kul! :D

Och kvällen sen då! Går ju knappt att beskriva i ord hur underbart fantastisk den var! Bästa kvällen på jävligt länge! Fan, vilken fin klass jag har alltså! Världens bästa! Ja, jag veeeet att jag tjatar om det, men det är verkligen så. Och idag är en sån dag när jag verkligen tänker väldigt mycket på det. Och igår var en sån dag när man liksom verkligen kände av vilken underbar klass man har! Iallafall, en underbar och mysig kväll med god mat (PIZZA!!!), härligt umgänge och massa knasigheter och skratt! Jag är så jävla glad att jag fått äran att lära känna dessa underbara individer, dom förgyller mitt liv! Det är så mycket som bubblar upp inom mig när jag tänker på det, men jag har ändå svårt att uttrycka mig känner jag. Men om dom bara visste hur mycket dom betyder för mig, och hur mycket dom har gett mig, hur mycket jag har utvecklats som person tack vare dom! Kände ett stort glädjerus i natt när jag kom hem, och kände bara sån lycka och tacksamhet över vad jag har i mitt liv just nu! Kvällen igår var helt klart en kväll jag kommer minnas för resten av mitt liv!

Men ja, som sagt, idag är det istället mycket sorg och vemod jag känner... Många tårar! Bara tanken på att vi snart inte kommer träffas varje dag, och ha såhär roligt, gör mig tårögd... Jag vill inte skiljas från dessa människor, som ger mig sån energi, sån glädjeboost, varje dag! Jag VILL INTE!!! Helt ärligt, jag får nästan dåligt samvete över att jag har så roligt med dom, för jag vet att det snart tar slut, och vi inte kommer ha det där roliga varje dag...

Men hursomhelst, en bra dag blev det igår. Jag är glad att iallafall pappa hade tid att komma! Jättekul att han kunde komma upp och gå på min vernissage. Och han verkade nöjd med utställningen också! :) Sa hejdå till honom i morse, men vi ses ju redan på tisdag igen. :)

Men nu ska jag nog fixa mig lite middag strax. Förhoppningsvis får det mig att iallafall för ett tag, tänka på nåt annat.

Puss på er alla, och massa kärlek till alla er som läser idag!

1 kommentar:

  1. Så bra at dagen ble vellykket:) Høres ut som du hadde det helt fantastisk:) Trist å skilles fra gode kamerater,men heldigvis finnes det både facebook og instagram og diverse aom gjør det lett å holde kontakten likevel:)

    ha en fin søndag!

    SvaraRadera