söndag 11 mars 2012

Den svenska avundsjukan?

Hmmm ja, inte fan vet jag, men man kan ju verkligen undra...Tråkigt är det i vilket fall, och jag blev ledsen denna gång av det. :( Men men... Så är det väl!

Blä, orkar inte ens blogga nåt mer. Hade tänkt skriva om helgen här nu, men jag tappade lusten.

Ha en fortsatt fin helg då! Speciellt alla ni fega jävlar som läser min blogg hela tiden, men aldrig nånsin kommenterar nåt! (Vet inte ens vilka ni är, men jag ser ju att ni är inne här och läser stup i kvarten!)

4 kommentarer:

 1. Kjære vennen, kan du ikke ha løsen på bloggen din?
  Mange tanker og opp med haken! Kjempa på <3.

  Ha en fin søndag!

  Klem

  PS. Så fint du har gjort det her -PÅSKE STEMNING, Hanna :-)))

  SvaraRadera
 2. vad är det som hänt?
  hoppas ni hade en trevlig helg=)

  kramar

  SvaraRadera
 3. skönt att bli kallad för "feg jävel" när man är inne och läser din blogg...dessutom verkar det bugga lite, tog aslång tid att få den att låta mig kommentera nu när jag gör det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, du känner dig träffad. Om det nu kan vara till nån tröst (vilket jag misstänker att det inte är), så är du inte den enda i alla fall! Det är en ganska stor skara...

   Synd dock att du tog det så... Det var inte min mening!

   Och vad gäller att det buggar och segar med kommentarerna, så är du inte den enda som har det problemet. Tyvärr har jag ingen aning om vad det är för fel, och varför det strular så förbannat! :/ Alltid är det nåt! Jag blir så frustrerad och irriterad!

   Till sist vill jag också bara tillägga att det är jäkligt kul med så många besökare i bloggen, men det är tråkigt att inte fler vågar ge sig tillkänna. Jag är inte farlig, jag lovar! ;)

   Jag har bara dåliga dagar ibland. Som när jag skrev detta... Det har vi alla ibland. Och jag borde veta att jag inte ska blogga i de lägena. Då uppstår lätt missförstånd och folk som tar illa upp!

   Tack för din kommentar och hoppas du får en fin vecka!

   Radera