lördag 24 mars 2012

Tröstpris!

I tisdags fick jag mitt tröstpris från konserten måndag för 2 veckor sen (5 mars). Då var jag i Lindesberg hela kvällen med pappa, och lyssnade på en konsert han hade med Guldsmedshyttans Musikkår. Riktigt bra konsert f.ö.! Högklassig musik och ja, bara helt enkelt jävligt bra!

Första halvan före pausen var det tipsfrågor, som hörde ihop med musiken de spelade. Det var mestadels ganska lätta frågor tycker jag, men några var lite svårare, enligt mig då, men det var ändå ganska lätt att chansa sig till rätt svar.

Sen var det fika för oss i publiken, men även orkestern, och konferencieren och en ur orkestern satte sig och rättade alla tipslappar, så de kunde ha prisutdelning efter pausen.

Så efter pausen var det då prisutdelning. Men först drogs alla de rätta svaren. Och då det bara var 8 frågor, så det var det lätt att hålla reda på vad jag svarat. Och JA, JAG HADE ALLA RÄTT! Men det hade jag känt på mig redan när jag lmnade in min tipslapp faktiskt, haha. :P

Och så blev det prisutdelning. Då sa de att det var fem stycken som hade fått alla 8 rätt. Men de hade bara 3 priser, så de tog en ur publiken som fick dra bland dessa tipslappar, vem som skulle få priset. Jag väntade med spänning på att mitt namn skulle dras. Men det gjorde det aldrig... Suck, min ständiga otur, tänkte jag.

Men så, som avslutning, räknade han upp de övriga som haft alla rätt, så tänkte jag, att ja, då blir jag nämnd iallafall. Men det blev jag aldrig... Men vad fan, tänkte jag då. Jag hade ju också alla rätt! Varför nämner de inte mig?

Orkade inte bry mig så mycket mer om det just då, så jag la ner det.

Annars bestod den andra "halvleken" av allsång, till de sånger som musikkåren spelade. Mest Taube då då. :P

I bilen på väg hem sen så nämnde jag iallafall fölr pappa att jag faktiskt också hade alla rätt.

Sen, typ en vecka senare, berättade pappa att han och några till, fått ett mail från den i orkestern som varit ansvarig för tipsfrågorna, att de nu hade kontrollräknat tipslapparna igen, och där sett att en Hanna Terner också fått alla rätt. Och så hade de tagit reda på att jag bott i Karlskoga och därmed mailat alla i orkstern från Karlskoga. Och sen också utlovat ett tröstpris till den personen, alltså mig! :)

Så i måndags, när pappa var på repetition igen med Guldsmedshyttans Musikkår, så fick han tröstpriset och kune ta med det hem till mig! :D Och jag blev jätteglad! :D Nu har jag fått upprättelse, hahaha! :P

Det blir gött som lördagsmys detta. ;) Dock inte denna lördag, väntar nog tills efter Rom-resan, min förkylning förstör smakupplevelsen lite just nu. :( Och jag har aldrig smakat just denna sort förut.

Idag har jag varot nere vid sjön en sväng, och fotat lite. :P Bilder kommer senare.

1 kommentar:

  1. Ha ha vad kul att du fick pris ändå! Vad snälla dom var som letade reda på dig. Kul!

    SvaraRadera