torsdag 9 februari 2012

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två syskon. Systrar. :) En äldre och en yngre. :) Emma och Lina. :)

Emma är 27 år, född 6 september 1984. :) Hon bor för tillfället i Uppsala, där hon pluggar till läkare. Hon har en pojkvän, Erik, som bor i Eskilstuna i veckorna, där han jobbar.
Tillsammans har de två också en hund, en Welsh Springer Spaniel som heter Theia, och som nu är 3½ år (född 31 juli 2008).

Lina är 21 år, född 2 maj 1990. :) Hon bor numera, sen ett halvår tillbaka, i Göteborg, där hon pluggar till civilingenjör på Chalmers.

Båda två gick ett år på Lunnevads Folkhögskola förra läsåret, samma år och samma klass, och allting! :P Det är, för den som inte vet, en musikfolkhögskola, så de ägnade ett helt år åt att spela instrument och sjunga, och annat sånt musikaliskt. ;) Och de gillade det! :P

Ja, tre systrar är vi alltså, och det är tre år mellan varje syster, eller ska man vara väldigt noga, 2 år och 10 månader. :P Bra tajmat där av våra päron. ;)

Här är en bild på mina fina systrar. Den togs i somras, i juni, när vi var i Björskogsnäs och tittade på guckosko, efter att ha varit på Loka Brunn och ätit lunch tillsammans alla fem, när vi firade pappas 60-årsdag. :)

På bilden syns även Theia. :) Yrvädret! :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar