onsdag 29 februari 2012

Skottdagen 29 februari 2012

Haha yeeey, idag är det skottdagen. Eller skjutardagen som jag hörde en unge på bussen säga förut. :P Lät väldigt gulligt! :)

Cool dag, en dag som bara inträffar vart fjärde år. Det är faktiskt häftigt! :P Tänk alla de barn som föds idag, de kommer bara få fira sin födelsedag vart fjärde år. Hehe. Fast jag såg en födelsedagsannons i tidningen idag, om en kille som fyllde 12 år just idag, som är hans riktiga födelsedag. Egentligen fyller han alltså bara 3 år. Nej, vad taskig jag är! Men rligt, jag undrar hur det egentligen blir om man är född på den här dagen. Känner ingen som är det.

Min dag har dock mest bestått i att plugga, så så jävla speciell har den väl inte varit för mig direkt...

Men underbart väder idag iallafall, strålande sol och jättehärligt! :D Det trodde jag inte imorse när jag drog upp persiennerna, det var totalt igendisigt, tjockt tjockt dis, inte speciellt inbjudande. Men ja, det tog sig! ;)

Trött som fan är jag också, jävla irriterande att de börjar HALV SEX på mornarna med det där jävla rivningsarbetet av de tre hyreshusen! De har kommit en rätt bra bit nu, typ halvvägs, men när man är lättväckt och vaknar av just de ljuden, så är det inte så jävla kul oavsett! Hade ställt väckarklockan på 8 imorse, så det är klart som fan det bli skillnad då, när man blir väckt redan halv 6! Men ja,nu har de typ kommit halvvägs iallafall. De har fått bort båda långväggarna på det närmaste huset, och den ena långväggen på mittenhuset. Fast rätt kul när man går förbi (vilket jag gör realtivt ofta) att titta in och försöka föreställa sig hur lägenheterna såg ut, haha. Och alla olika tapeter, haha! :P Konstig smak vissa hade, hahahaha! :P

Jag går också på bussen vid en hållplats som står precis vid de husen, så både igår morse och imorse fick jag se de där rivningsarbetarna "in action" litegrann också. :P

Men nej, nu måste jag fixa med en av uppgifterna och skicka in, är redan försenad med den. Och sen ska jag fixa ett par vykort. :P

Ha en fortsatt underbar skottdag alla underbara! Gör nåt speciellt idag vettja, den här dagen återkommer som sagt endast vart fjärde år! ;)

Kram och puss på er alla fina!

2 kommentarer:

 1. Om jag inte kommer ihåg helt fel så registreras barn födda 29/2 som födda 28/2. Däremot får man välja själv vilken dag man vill fira. :)

  Jag känner en kille som fyller år just idag och han sa att han firar 1/3 eftersom det då har gått lika många dagar av året. Men andra har däremot valt att fira 28/2 eftersom man trots allt ändå faktiskt är född i februari. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha OK, då vet jag, tack för den infon! :)

   Radera