söndag 19 februari 2012

Dag 22 – Det här upprör mig

Oj, jättemycket! Finns massor som upprör mig. Krig, orättvisor, miljöförstöring, nedskräpning, pedofiler, barnmisshandel. Alla som är elaka mot barn. Allt sånt!

Jag kan också bli jävligt upprörd över egotrippade människor på bussen! Stöter på de alldeles för ofta. Folk som tycker att det är OK att ta upp två säten alldeles själv, fast bussen är proppfull och några andra då får STÅ! Dessa människor är oftast gymnasielever, alltså yngre än mig. Det som stör mig ännu mer är när det är t.ex. två kompisar, som uppenbarligen känner varandra, eftersom de sitter och pratar med varandra, som sitter antingen bakom varandra, eller på varsin sida om gången, och så har de väskan i det andra sätet bredvid sig, och sitter och pratar med varandra! Varför i hela helvete kan de inte bara ha väskan i knäet och sätta sig bredvid varandra för då, när bussen är full?! Nä, blä! Sånt gör mig riktigt jävla upprörd och FÖRBANNAD!

En annan sak som också gör mig upprörd, är dessa förbannade skönhetstävlingar för barn! Brrr! Blir upprörd bara jag tänker på det! Skrev ett inlägg om just detta i min förra blogg, ska nog kopiera över det hit vid tillfälle tror jag!

Och nåt annat som jag också bloggat om i min förra blogg, som också gör mig upprörd, som snart blir aktuellt igen, är alla förbannade hundbajsar som äckliga hundägare inte vill plocka upp och som därför dyker upp på marken när snön smälter. Ska nog kopiera in det inlägget också här! (Nej, jag orkar inte hålla på att länka till alla såna inlägg, dessutom är det lättare att få ett sammanhang mellan texten och kommentarerna om man nu vill kommentera inlägget.)

Ja, som sagt, det finns en del ämnen som jag bloggat om tidigare, som gör mig upprörd! Och fler såna sasker kommer det också att komma! Som sagt, finns ganska mycket som gör mig upprörd, skulle ärligt talat ta alldeles för lång tid att rabbla upp allt här och nu. Men tror jag fick med de mest väsentliga grejerna iallafall.

Men nu ska jag nog sova. God natt med er fina människor!

2 kommentarer:

 1. Kan inget annat än hålla med dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anette säger - håller med dig samma sak här när det gäller buss och tunnelbana.
   Ha en toppendag ändå.. kramis

   Radera